Mermer , Granit & Quartz 

“JONARI” SH.P.K operon ne tregun e perpunimit te mermerit, granitit dhe kuartzit qe prej vitit 1996. Disa nga sherbimet jane : Banake kuzhine, shkalle, veshje muri, tavolina, monumente funebre dhe oxhake. Tek ne do te gjeni stilin, cilesin dhe seriozitet maksimal  .
 

Materialet

Shkalle Emperador

Shkalle 

Tavoline Mermeri ( Emperador Light )

Mobilje 

Lavaman

Lavamane

GET IN TOUCH

We'd love to hear from you