• Enea Dervishi

Pse kuartz ?

Updated: Apr 26, 2020  • Temperaturat e larta

Rezistent ndaj temperaturave te larta duke e ruajtur ate nga demtimi dhendryshimi i ngjyrave

  • Gervishtjet

Rezistent ndaj gervishtjeve nga materiale te ndryshme preres

  • 3 -Yndyrnat

Rezistent ndaj yndyrnave duke mos lene depertimin e tyre ne material

  • 4 -Pastrimi

I lehte per tu pastruar.

Mjafton nje kalim i lehte me nje lecke te lagur dhe kthehet ne gjendjen fillestare

24 views0 comments