• Enea Dervishi

Interior dizajn i brendshëm me Mermer

Dizajni i brendshëm me mermer në dhomën e ndenjes është një sfidë e rëndësishme për çdo profesionist. Sfida konsiston në pranimin se kur punoni me një produkt natyral është e nevojshme të vlerësohen saktë karakteristikat e tij teknike dhe estetike.
Mermeri

Qe nga vitet 1970, mermeri ka qene nje zgjedhje e preferuar e stilisteve te brendshem, dhe vitet e fundit, ka pasur nje interes te perterire per mermerin si nje element dizajni ose nje material strukturor. Disa perfitime perfshijne:

Bukuria e Perjetshme: Mermeri jep bukuri natyrore te paster, mahnitese qe mund te ngrite estetiken e çdo dhome. Tradicionalisht, eshte perdorur ne kuzhina - shpesh konsiderohet si pjesa kryesore e shtepise - per banaket dhe prapaskenat, ku mund te perdoret per te terhequr vemendjen. Pak materiale perputhen me bukurine e mermerit.

Paleta elegante e ngjyrave: Mermeri, si graniti, eshte i disponueshem ne ngjyra dhe modele te shumta, duke u dhene mundesi dizajnereve te permiresojne pamjen e hapesirave te brendshme. Nje mermer me ton me te lehte do te ishte ideal ne nje banje klasike ose moderne, dhe mermeri me model te erret mund te perdoret per te shtuar ekstravagance ne kuzhine. Si nje hekurudhe karrige ose theks dhome, mermeri me ngjyre ose model gjithashtu mund te ndihmoje ne lartesimin e stilit te nje hapesire.

Shtimi i vleres se shtepise: Stili, apeli dhe ekskluziviteti i mermerit mund te ndihmojne qe vlera e shtepise tuaj te rritet. Bleresit gravitojne ne shtepite me banak mermeri. Pra, jo vetem qe do te krijoni nje hapesire ​​jetese te stilit te larte, por do te shtoni edhe vlere e shtepise tuaj.5 views0 comments